Kom met uw hond naar onze dogpool in Sint-Genesius-Rode

Wij zijn fier om de opening van de eerste dogpool 
in de regio te mogen verkondigen!

Zwemt uw hond graag? Of leert u hem graag wennen aan het water?
Ook hondjes met gewrichtsproblemen of artrose kunnen erg genieten van een zwemsessie.

In ons zwembad kan u zelf met uw hond komen zwemmen, vragen voor een begeleide sessie, of zelfs door onze osteopate verder geholpen worden.

Zwemmen voor honden is op veel vlakken gezond. Een half uurtje zwemmen kan je vergelijken met een wandeling van ongeveer anderhalf à 2 uur ideaal dus om op een efficiënte manier aan de conditie van uw hond te werken.


Tarieven

VRIJ ZWEMMEN

De prijs voor het betreden van het zwembad is 30€ voor één hond voor 50 minuten. Dit bedrag includeert uw voorbereiding en de kuis van het zwembad en omgeving voor vertrek. Indien u met twee honden komt wordt er voor de tweede hond een supplement gerekend van 10€.

Het is mogelijk om te kiezen voor een 10 beurten kaart deze verkopen wij aan de prijs van 300€ en U krijgt er twee gratis zwemsessies van 30 minuten bij!

Zwemsessies

 • 50 minuten

  € 30

 • 75 minuten

  €50

 • 10 beurtenkaart

  € 300

  (+2 gratis beurten) 50 min.

BEGELEIDE ZWEMSESSIE

Indien u zelf liever niet mee zwemt kan een van ons uw hond begeleiden tijdens zijn sessie. Dit wordt ook steeds aangeraden voor hondjes die nog niet gezwommen hebben. Hier worden de honden op speelse wijze het water ingelokt. De prijs voor een begeleide sessie is 35€ voor 30minuten.

HYDROTHERAPIE

We werken eveneens samen met een osteopate, Géraldine Thirion, indien uw hond een medische aandoening heeft kan zij u verder helpen zowel met een zwemsessie als met andere oefeningen voor uw hond te rehabiliteren. Een hydrotherapie sessie duurt gemiddeld 45 minuten voor een prijs van 35€.

Zwemsessie met begeleiding

 • 30 minuten

  € 35

Hydrotherapie

 • 45 minuten

  € 35

Reserveer een zwemsessie voor uw hond!

Inschrijven